Yapraklar Samsundan-tarif Antakyadan.Global bir tarifle birlikteyiz.
Malzemeler
Pirinç,kıyma,soğan,tereyağı-sıvıyağ,tuz,karabiber.
Malzemeler karıştırılıp yoğrulur.İncecik sarmaya gayret edilir mümkünse.Tencereye dizilip üzerine tabak kapatılır.Suyu eklenip pişmeye bırakılır.
Tarifimi 51.P.D.Ç.S.Etkinliği ev sahibi
Japonçekirdeği arkadaşıma gönderiyorum.
6 yorum:
merhaba
tarifiniz yayımlanmıştır..
sevgiler :))
ebru
bilmezmiyim Antakyamın meşhur sarma dolmasını ellerine sağlık canım
Ellerine saglik nefis bir lezlet benim hic bir zaman hayir diyemiyecegim sarma ve dolmalar öptüm canim.
sayfamda sana bir mesajım var uğrayıp alırmısın.
canım ellerine sağlık ne güzel sarma onlar öyle,bi tanedaha yiyimmi?
sevgiler canım...
antakya yazısını görünce sıcak geldi.elinize sağlık.bende iskenderunluyumda:))
Yorum Gönder