8 Ocak 2010 Cuma

Etli Yaprak Sarma




























Yapraklar Samsundan-tarif Antakyadan.Global bir tarifle birlikteyiz.
  Malzemeler
 Pirinç,kıyma,soğan,tereyağı-sıvıyağ,tuz,karabiber.
 Malzemeler karıştırılıp yoğrulur.İncecik sarmaya gayret edilir mümkünse.Tencereye dizilip üzerine tabak kapatılır.Suyu eklenip pişmeye bırakılır.
   Tarifimi 51.P.D.Ç.S.Etkinliği ev sahibi Japonçekirdeği arkadaşıma gönderiyorum.

6 yorum:

japon çekirdeği dedi ki...

merhaba

tarifiniz yayımlanmıştır..

sevgiler :))
ebru

KEYFESEYRAN dedi ki...

bilmezmiyim Antakyamın meşhur sarma dolmasını ellerine sağlık canım

tatlilar gülcandan dedi ki...

Ellerine saglik nefis bir lezlet benim hic bir zaman hayir diyemiyecegim sarma ve dolmalar öptüm canim.

EZGİLİ TARİFLER dedi ki...

sayfamda sana bir mesajım var uğrayıp alırmısın.

Gelibolu17 dedi ki...

canım ellerine sağlık ne güzel sarma onlar öyle,bi tanedaha yiyimmi?
sevgiler canım...

CEYLAN dedi ki...

antakya yazısını görünce sıcak geldi.elinize sağlık.bende iskenderunluyumda:))