7 Aralık 2011 Çarşamba

EKLER PASTA

Bu defa malzemeleri 4 kat arttırdım.500 gr tereyağı kullandım.Diğer malzemeler de haliyle katlandılar.Hamur haline getirdikten sonra yarım saat mayalanmaya bıraktım.Bir de ne kadar yumuşak tutarsak hamuru o kadar güzel kabarıp içi boş hale geliyor.Dinlenme sonrası biraz daha katılaşabilir.Tekrar yumurta ilavesi gerekli..BURADAKİ VİDEODAN faydalanabilirsiniz.Çok güzel sonuç veriyor..

3 yorum:

FERZAN dedi ki...

slm,çok güzel görünüyor ellerine sağlık sevgiler...

Urfa Tutkunu dedi ki...

Ellerine sağlık. Çok severim. Üstündeki çikolata sos hazır mı?

Unknown dedi ki...

Ellerine emeklerine saglik canim cikolata soslu nefis afiyet seker olsun .Hayirli huzur dolu aksamlar.