11 Ağustos 2010 Çarşamba

Sosisli Börek

Evimizde herzaman yapılmaz milföylü börekler.Fazla miktarda margarin kullanılıyor yapımında çünkü.Bu da o nadir yapılanlardan bir porsiyon.
   Buzu çözülüp içine istenilen malzemeleri ilave edip,yumurta sarısı sürüp 200' fırında 12-15'  pişirmek yeterli oluyor. Tarifimi sevgili Gülcan'a gönderiyorum taa Geliboluya kadar. İftar Bereketi Etkinliğinin(Gelibolu17  Mideden Kalbe) ev sahibeliğini yapıyor bu kritik-zorlu günlerde.Kolay gelsin arkadaşım.

6 yorum:

gelibolu17 dedi ki...

CANIMMM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM NEFİS BÖREKLERİN İÇİN:)
ELLERİNE SAĞLIK.HER ZAMAN BEKLİYORUM GÜZEL TARİFLERİNİ...
ŞİMDİ YAYINLADIM.SEVGİLER,SELAMLAR

Sevil Şahin dedi ki...

arkadaşım ellerine sağlık afiyet bal olsun
sevgiler

TAZE NANE dedi ki...

Çok güzel görünüyor.
Hayırlı ramazanlar.

Urfa Tutkunu dedi ki...

Margarinsiz olsaydı keşke, mesela tereyağıyla. Görünüm çok hoş ama. Ellerine sağlık.

Hayırlı Ramazanlar.

mintinin dünyası dedi ki...

HOBİDÜNYAM YEMEK ETKİNLİĞİNİN 5.Sİ OLAN SAHUR LEZZETLERİ ETKİNLİĞİNDE BİRBİRİNDEN GÜZEL LEZZETLER MİNTİNİNMUTFAĞINDA YAYINLANMAYA BAŞLADI...TARİFLERİNİZİ BEKLİYORUM...
Hobidünyam woman forum adına;
http://edacroche.blogspot.com/
http://papatya68.blogspot.com/
tarafından hazırlanmış olan; hobidünyam yemek etkinliğinin "5."si olan" sahur lezzetleri" etkinliğinin ev sahibeliğini,
20 AĞUSTOS 2010 - 5 EYLÜL 2010
tarihleri arasında mintininmutfagi.blogspot.com adresimde mintinin mutfağı olarak ben yapıyorum ve muhteşem lezzetlerinizle sizleri,kendi mutfağımda ağırlamak istiyorum.

***yapmanız gereken şey dilediğiniz çeşitte lezzetler hazırlayıp,kendi bloğunuzda yayınlamak ve benim bloğuma yorum bırakarak haber vermek olacak.hazır olduğunu bildirdiğiniz tariflerinizi,ben bloğunuza gelip kopyalayıp kendi bloğuma ekleyerek linkinizle birlikte yayınlayacağım.hadi herkes mübarek ayın güzelliğiyle,sahurunda hazırladığı şık tarifleri bana bildirsin.
Bu davetiyeyi ulaştırabildiğim,ulaştıramadığım herkes etkinliğimize davetlidir.davetiyeyi ulaştıramadığım aradaşlarım lütfen şimdiden kusuruma bakmasınlar...

Not: blog sahibi olmayanlar da bu etkinliğe katılabilirler.hazırladığınız sahur tariflerini,resmiyle birlikte isminizi de yazarak (pepito_life@hotmail.com) adresime yollayın,ben de yayınlayayım:)

NOT:hobidünyam etkinliklerine ev sahibeliği yapmak isteyenler
http://papatya68.blogspot.com/
adresine başvurabilirler

DATLIM dedi ki...

Milföy bizim kurtacımız demi? :) ellerinize sağlık